Er staat weer een nieuw schema online

Het nieuwe TFS-schema staat online en kun je hier vinden. In de komende week worden de taken ook in Sportlink ingevoerd, zodat je ook in je eigen NBB/Sportlink app op je telefoon kunt zien wanneer je een taak hebt.

Verhinderd?
Mocht je verhinderd zijn op het moment dat je een TFS-taak hebt, dan is het je eigen verantwoordelijkheid om te ruilen. Dit hoef je niet te melden bij de TFS-coördinator. Merk je een fout in het schema op, of  wordt er een wedstrijd verplaatst waardoor je jouw taak niet kunt uitvoeren (omdat je zelf moet spelen of coachen), stuur dan tijdig een mailtje naar de TFS-commissie, dan zoeken we naar een oplossing.

Let op!
Het schema is vastgelegd tot de kerstvakantie. Echter, vanwege de Corona-crisis zijn er nogal wat wedstrijdwijzigingen en we proberen iedereen hier zo goed mogelijk over te informeren. We adviseren je de app en website goed in de gaten te houden!

Boete
Overigens is het nog steeds zo dat als je eigen wedstrijd uitvalt,  je wel je eventuele taken volgens het schema moet uitvoeren. Zoals je waarschijnlijk weet kan het niet komen opdagen voor een TFS-taak resulteren in een boete. Mocht je zelf Corona-gerelateerde klachten hebben, volg dan de richtlijnen en blijf thuis. Probeer in dat geval wel zelf een vervanger te vinden.  Laten we elkaar zo veel mogelijk helpen!

Instructies
De handleiding voor het tafelen is onlangs in een nieuwsbericht verschenen.

Fluiten
Voor fluiten en spelen moet je (vanaf 14 jaar) minimaal in het bezit zijn van het spelregelbewijs. Zie hier het bericht over hoe dit te behalen.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief