Harlemlakers vs U18 LBA

 

Op zaterdag 5 september gingen de jongens van U18 LBA naar de Harlemlakers voor een spannende knokpartij. Het was de laatste oefenwedstrijd voor de jongens, dus een goed moment om alles uit de kast te halen en te laten zien wat we hebben getraind.

In het 1e kwart werd er bij vlagen belabberd basketbal gespeeld. Het leek wel alsof de spelers van de LBA nog wakker geschud moesten worden. Naarmate de game vorderde begon het team met meer energie te spelen en hebben ze de abominabele achterstand kunnen verkleinen. Hoe hadden we het  gepresteerd  om het weer zo spannend te maken? Dit kunnen we ons aanstaande zaterdag absoluut niet permitteren (red: Bekerfinale tegen BAL).

De laatste 3 kwarten tegen de Harlemlakers hebben we per kwart in verhouding meer gescoord maar het was niet genoeg om te kunnen winnen. Veel kleine fouten zorgden ervoor dat de tegenstanders toch onnodige punten konden scoren. Het contesten van nummer 7 was bijvoorbeeld zeker niet zinloos geweest en de nummer 8 voor ons houden in de defense.

Laten we als team de positieve dingen van het toernooi bij MBCA, de oefengame tegen Triple Threat en Harlemlakers goed in ons hoofden stampen. Met discipline kunnen wij zaterdag aan het publiek laten zien wat voor stappen we hebben gemaakt en onszelf belonen voor het harde werk.

Hard work pays off!

Rishie Goelela

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief