Heren 2 boekt tweede zege op rij

Afgelopen zaterdag heeft Heren 2 een knappe zege geboekt in Barendrecht. Na een hele spannende wedstrijd wonnen de mannen van Heren 2 knap van Binnenland.
Binnenland zag een aantal sterkhouders terugkeren, o.a. Sjoerd van Vilsreren en Kevin Karam, in het team en dat betekende dat het heren 2 aan de bak kon.
Beide teams kwamen al snel tot scoren, maar de punten daarna waren heel erg duur. Na vier minuten stond het 5-4 voor Binnenland, waarna Loko eindelijk met een aantal scores een voorsprong pakte. Echter stond de verdediging van beide teams heel goed waardoor er ook geen groter gat kon worden geslagen. Uiteindelijk was 7-11 de eindstand van het eerste kwart.
Het tweede kwart liet eigenlijk hetzelfde beeld zien, beide teams konden maar niet los van elkaar komen. Loko liep even uit, maar Binnenland kwam snel weer langszij. De team gingen, geloof het of niet, rusten met 20-23.
De bal bleef er moeilijk in gaan voor beide teams waardoor de wedstrijd eigenlijk op een zelfde voet verder ging. Lokomotief kon een gaatje slaan en Jorden Josephina mocht een aantal keer op de vrije worplijn aanleggen om het verschil naar meer dan 10 punten te brengen. Binnnenland probeerde nog via een zone wat te forceren, maar dat hielp de thuisploeg niet. Het H2-team hield het hoofd koel en bracht de overwinning naar Rijswijk.
geschreven door Sanne van Loon
 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.