De Grote Clubactie start zaterdag a.s. – help ook mee de recordopbrengst te halen!

De Grote Clubactie gaat zaterdag 23 september van start. We hebben we besloten om dit jaar alle leden van Lokomotief een persoonlijke verkooplink te sturen. Iedereen heeft wel familie/buren/kennissen/vrienden aan wie loten gesleten kunnen worden! Zij kunnen loten kopen om Lokomotief te steunen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat – we willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen!

Win prijzen!
Met de gekochte loten van de Grote Clubactie kun je mooie prijzen winnen. Zie de website voor meer informatie. En… je kunt natuurlijk zelf ook een lot kopen!

Ook de lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen! Tijdens de Clubactie kun je inloggen op jouw eigen verkooppagina. Op deze verkooppagina zie je jouw online lotenmeter, kun je badges verdienen, tussenstanden zien, heb je toegang tot alle winacties en nog veel meer! Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers.
Het Loko team dat de meeste loten verkoopt wint een teamuitje ter waarde van 100 euro! Ook de speler die dit jaar de meeste loten verkoopt wint daarmee een mooie prijs.
Dus… zet ‘m op!

Hoe werkt het?
Op 23 september ontvangt ELK LID (ongeacht leeftijd) op het e-mailadres waarop hij/zij is aangemeld bij Lokomotief een persoonlijke verkooplink/QR-code (check je spam-map als je niets hebt ontvangen!). Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en/of social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Super makkelijk!

Nog geen telefoon? Je kunt ook de code afdrukken en meenemen wanneer je langs de deuren gaat. Dan kunnen de kopers met hun telefoon een lot kopen door de QR-code te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Loten kunnen vanaf 23 september verkocht worden.

Extra inkomsten hard nodig
Juist dit seizoen kunnen we extra financiële steun goed gebruiken. Laten we er met z’n allen vol voor gaan – we hopen dit jaar een recordopbrengst te behalen met behulp van de steun van jullie familie, vrienden en buren!

Voor iedereen die nu al denkt: yes, ik wil een lootje bestellen! Dat kan!
Via onze clubpagina kun je heel makkelijk lootjes kopen. Of scan deze QR code om direct bij de verkooppagina van Loko te komen!

Tip voor de verkoop!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie is om geld in te zamelen voor leuke jeugdtoernooien, trainingsmaterialen en het Loko Camp!

In dit filmpje zie je hoe de Grote Clubactie verkoop werkt: https://youtu.be/QftuLKmlDXQ

Superloten: voor bedrijven en teams

Wil jij met je bedrijf iets meer doen voor Loko? Dan kan je ook een Superlot kopen, hiermee koop je 50 loten voor 150,- en hiervan gaat 120,- direct naar Loko. En we maken ook nog eens kans op een geldprijs van 5.000,- per Superlot!

Koop je een Superlot met jouw bedrijf dan zijn we je natuurlijk dankbaar en zetten we je op onze site en social media kanalen in het zonnetje. Superloten kan je via deze speciale Superloten link kopen: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/lokomotief-rijswijk/210002

Idee: je kan natuurlijk ook samen met je team een Superlot kopen!

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief