Help jij Lokomotief aan een topopbrengst?
De Grote Clubactie is een landelijke actie om voor verenigingen wat extra inkomsten te werven. Dit doen we door het verkopen van loten. Ook Lokomotief doet weer mee! Ieder kind krijgt een (of meerdere) boekje(s) waarin de loten en de uitleg staan mee naar huis. Elk jaar is het weer spannend welk team, of welke speler de meeste loten verkoopt!

De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 14 september 2019. Loten kosten € 3,- per stuk en mogen t/m 2 november 2019 worden geregistreerd.

Hoe werkt het?
Loten kunnen vanaf 14 september gekocht worden:

  1. Via lotenboekjes
    Alle spelers van jeugdteams hebben inmiddels een lotenverkoopboekje gekregen. Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in voor 1 november 2019 in bij de teammanager.
  2. NIEUW! Online
    Er is ook een online platform zodat er online loten gekocht kunnen worden. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Je kunt zeer gemakkelijk loten (ver)kopen via deze link: https://toolbox.clubactie.nl/actie/LOKOMOTIEFRIJSWIJK
    Deel ‘m via WhatsApp, Instagram, Facebook of e-mail!

Wat kun je winnen?
Met de gekochte loten van de Grote Clubactie kun je mooie prijzen winnen. Een overzicht vind je hier!

Maar ook de lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is om geld in te zamelen voor leuke toernooien, trainingsmaterialen en het Loko Camp 2020!

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.