Lokomotief gaat coronaproof verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Alle jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je onderaan dit bericht in het instructiefilmpje.

Win prijzen

Met de gekochte loten van de Grote Clubactie kun je mooie prijzen winnen. Een overzicht vind je hier!

Maar ook de lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

Het Loko team dat de meeste loten verkoopt wint een teamuitje ter waarde van 100 euro! En ook de speler die dit jaar de meeste loten verkoopt wint daarmee een mooie prijs. Dus zet ‘m op!

Hoe werkt het?
Loten kunnen vanaf 19 september verkocht worden:

  1. Via lotenboekjes
    Alle spelers van jeugdteams hebben inmiddels een lotenverkoopboekje gekregen. Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de teammanager.
  2. Coronaproof: QR Code
    Dit is de makkelijkste manier om loten te verkopen. Je ontvangt van ons een e-mail (check je spam map als je niets hebt ontvangen!) met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Super makkelijk!

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en buren! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Voor iedereen die nu al denkt: yes, ik wil een lootje bestellen! Dat kan! Via onze teampagina kan je heel makkelijk lootjes kopen.

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie  is om geld in te zamelen voor leuke toernooien, trainingsmaterialen en het Loko Camp!