De barcommissie is voor zaterdag 4 maart nog opzoek naar iemand die de kantine kan openen. Dit zal zijn tijdens de wedstrijden van VU16-2 en X14-3, die beginnen om 11:30 uur. De kantine dient geopend te worden rond 11:00 uur.

Bij het openen van de kantine zet je alles klaar zodat ouders en spelers hun bardiensten zo vlekkeloos mogelijk kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan:

  • Pinautomaat aansluiten
  • Koffiemachine, frituur en bakplaat aanzetten
  • Snoep- en Pringles rek klaarzetten
  • Koffie- en theebenodigdheden uitstallen op de bar

Daarnaast zorg je ook tijdens de wedstrijd van V16-2 en X14-3, dat de bezoekers koffie en thee kunnen bestellen. Als de wedstrijden zijn afgelopen word je afgelost door de eerste groep ouders/spelers met bardienst. Indien nodig geef je hen nog uitleg over de bardienst en kijk je nog even mee om hen op weg te helpen. Daarna kun je lekker naar huis of wat wedstrijden kijken in de zaal.

Hoe meld ik me aan?
Stuur een mail naar de barcommissie via de deze link. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons via deze weg ook benaderen als je vragen of twijfels hebt.

Kan ik me samen met iemand anders aanmelden?
Dat kan zeker! Dit maakt het openen leuker en makkelijker. Dus wil je graag samen met een teamgenoot of een andere ouder, meld je dan gerust samen aan!

Kan ik me ook aanmelden als ik nog geen ervaring met bardiensten?
Zeker! Geen zorgen, je krijgt van ons een uitgebreide instructie op papier en je krijgt ook de mogelijkheid om eens met een andere baropener mee te kijken. We koppelen je ook aan een contactpersoon die je kan bellen als je tijdens het openen vragen hebt.

Waarom is er nog hulp nodig, we hebben toch bardiensten?
Als vereniging houden we de kantine voor een deel draaiende met de verplichte bardiensten die teams hebben na hun wedstrijd. Daarnaast zijn we voor het grootste deel afhankelijk van een kleine groep vrijwilligers die de kantine aan het begin van de dag openen en na de laatste bardienst weer afsluiten. Ondanks dat we deze vrijwilligersgroep vorig jaar hebben kunnen uitbreiden, is het nog niet gelukt om het rooster voor komend half jaar volledig gevuld te krijgen, vandaar deze oproep.

We rekenen op jullie steun.

Met vriendelijke groet,
De barcommissie