Gezocht: DJ en livestreamvrijwilligers

Binnen de club heeft iedereen het over DJ-Spaans en hoe leuk zijn entertainment is bij de wedstrijden van onder andere Heren 1.
Daarnaast vinden we het als bestuur/vereniging belangrijk om mee te gaan in het professionaliseringsproces en daar hoort ook een goede livestream bij!

Als jij dit ook vindt, is dit een belangrijk bericht!

Onze Danny (DJ-Spaans) heeft aangegeven het dj’en en livestreamen niet langer alleen te kunnen doen. Daarnaast is bij Danny de rek er even uit en heeft hij zijn inzet wat betreft dj’en en livestreamen tot zeker de tweede helft van het seizoen ‘on hold’ gezet.

We zijn dus per direct op zoek naar mensen, die samen een team willen vormen om deze door ons zeer gewaardeerde onderdelen van onze basketballbeleving op te pakken.

Waar gaat het om:
· Bij (in ieder geval) Heren1-wedstrijden verzorging van entertainment in de vorm muziek en speakeren inclusief opbouwen en afbreken installatie;
· Bedienen livestream inclusief opbouwen en afbreken installatie;
· Meedenken/helpen de installaties efficiënter voor de bediening te maken.

Wat vragen we van je:
· De DJ moet een goede /duidelijke stem hebben en gevoel voor de sfeer in de zaal.
· De DJ moet de apparatuur (microfoons, muziek) kunnen bedienen.
· Voor de livestream is enige technisch kennis voor de opbouw en het verhelpen van kleine storingen een pre. Daarnaast is kennis van met name OBS en YouTube Studio mooi meegenomen of uiteraard de bereidheid om dit te leren van de expert Danny zelf.

Laat het entertainment niet hier eindigen en meld je aan, of maak reclame bij mensen die dit zouden kunnen. Belangstelling? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@lokomotief-rijswijk.nl