Lokomotief groeit

We zijn een mooie vereniging en daar zijn we trots op! Lokomotief zijn we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. En als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het een rommeltje. Gelukkig hebben we binnen onze vereniging vele enthousiaste vrijwilligers. Echter, Lokomotief groeit. Met de komst van de nieuwe sporthal zijn er taken bij gekomen. Ook het ledenaantal neemt in een rap tempo toe en we hebben nieuwe commissies in het leven geroepen om de boel waar nodig glad(der) te laten verlopen. Kortom, we kunnen heel goed wat extra handen gebruiken.

Hieronder kun je een aantal leuke vacatures vinden waarvoor we met spoed mensen zoeken. Veel van de vacatures zijn trouwens prima met meerdere personen te doen. Dus ook als je slechts een uurtje (of twee) per week beschikbaar bent ben je van harte welkom! Meer weten? Stuur ons een mailtje!

Webredactie
De commissie webredactie is op zoek naar enthousiaste mensen die willen meewerken aan de Loko website. Dat kan op diverse manieren:

Redacteur

We zijn op zoek naar iemand die er plezier in heeft om na te denken over hoe een website zoals die van Loko het beste kan functioneren. Ben jij goed met tekst en beeld? Ervaring met WordPress of een soortgelijk CMS is mooi meegenomen maar zeker niet noodzakelijk. Kom ons dan helpen!
Geschatte tijdsbesteding:
Verschilt per project. Met de wekelijkse nieuwsberichten ben je ongeveer een klein uurtje per week bezig, maar met het aanpassen van pagina’s e.d. ben je wat meer tijd kwijt. Alleen komt dit natuurlijk niet wekelijks voor.

Webdesigner

Heb je ervaring met WordPress en vind je het leuk om templates te (ver)bouwen, te spelen met plugins en bijv. een gesloten omgeving voor de leden te creëren? Dan kunnen we jou goed gebruiken!
Geschatte tijdsbesteding:
Ook hier geldt dat het verschilt per project. Zodra de to-do lijst leeg is kan er goed een lange rustige periode aanbreken.

Secretaris TC
We zijn op zoek naar een administratieve helpende hand bij de TC. De taken bevatten onder meer:

 • De TC-leden begeleiden in het vastleggen van gemaakte afspraken en deze nalopen op nakoming.
 • Overleg met div. TC coördinatoren en beantwoorden van de TC mail.
 • Actualiseren van handboeken en trainingsplannen.

Coördinator opleidingen
Om de achterstand in opleidingen voor o.a. trainers en scheidsrechters weg te werken zoeken we iemand die de cursussen coördineert en de kandidaten enthousiasmeert om deel te nemen.

Barcommissieleden
De leden van de barcommissie zijn belangrijk voor de volgende taken:

 • Openen en sluiten van de bar
 • Teams begeleiden bij bardiensten (vooral eerste maanden)
 • Meedenken en  -werken om de bar nog aantrekkelijker te maken (aankleding, menu, assortiment etc).
 • Huiskamervrijwilligers

Zaalwachten
De ervaring leert nu dat ouders, maar ook nieuwe coaches/trainers en teammanagers nog begeleid moeten worden om wegwijs te worden en de regels/gebruiken van de hal eigen te maken. Dit kan ook bijv. met de op- en afbouw van de zaal te maken hebben, zodat deze op tijd wedstrijdklaar is. Een zaalwacht is typisch zo’n taak die je met meerdere personen uitvoert. Het idee is dat je op wedstrijddagen voor 1 of meerdere speelrondes aanwezig bent en begeleidt waar nodig.

Coördinator kleding
Het gaat hier voornamelijk om nieuwe tenues – we zijn in gesprek met enkele leveranciers en kunnen er wat hulp gebruiken bij:

  • Keuze nieuwe kleding leverancier; evt evaluatie twee testsets U18-2 en HS1.
  • Coördineren kledingvervanging 1e helft 2022; passen, samenstelling per teamtas bepalen; bestelling en levering begeleiden.
  • Totdat we nieuwe tenues hebben: behandelen aanvragen missende tenues. Bekijken of in niet-gebruikte teamtassen nog reserves zitten die gebruik kunnen worden.
  • Coördineren uittenues (vooral weten waar de tassen zijn)

Nogmaals, veel van deze vacatures zijn trouwens prima met meerdere personen te doen. Dus ook als je slechts een uurtje (of twee) per week of per maand beschikbaar bent ben je van harte welkom! Meer weten? Stuur ons een mailtje!

Meer vacatures zijn te vinden op onze Vacatures pagina!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.