Twee nieuwe vrijwilligerscoördinatoren

Graag stellen we ons hierbij voor als vrijwilligerscoördinatoren van de vereniging.

Mijn naam is Nella Winklaar, 38 jaar en woon samen met mijn partner en onze zoon Qivánno in Den Haag. Qivánno is begonnen in U10-1 en speelt sinds vorig jaar in U12-1. Ook is mijn broertje Stepheson Winklaar sinds een jaar coach bij Lokomotief.
Sinds mijn broertje 7 jaar is loop ik al rond in de basketbalwereld, allerleukste vind ik ook dat hij zijn passie heeft doorgegeven aan mijn zoon die ook al sinds zijn 4e speelt. De afgelopen twee jaar heb ik Lokomotief als een hele fijne en warme club ervaren en ik help graag mee bij het werven van nieuwe vrijwilligers.
Wanneer ik niet bezig ben met Lokomotief, werk ik als interim Recruiter bij verschillende organisaties, ben ik bezig met mijn gezin, familie en vrienden.

 

 

 

Mijn naam is Daniëlle van Kempen. Ik ben 44 jaar en woon met mijn zoon Xaví in Nootdorp. In 2020 is Xaví bij de vereniging gestart nadat hij heel kort eerder bij U8 een seizoen had meegetraind. Door de liefde voor basketbal binnen mijn familie is mijn zoon vroeg besmet geraakt met het basketbal virus. Een fijn ontvangst bij Lokomotief heeft ervoor gezorgd dat ik graag een steentje bij wil dragen, samen met Nella Winklaar, als vrijwilligers coördinator. In mijn dagelijks leven werk ik in de HR als Account Specialist/Intercedent en hoop ik daarom van betekenis te kunnen zijn bij het werven en begeleiden van vrijwilligers bij Lokomotief. Daarnaast breng ik mijn vrije tijd door als teammanager van het team waar Xaví in speelt, spreek ik graag af met vrienden en familie en herkennen ze mij in de gym gelukkig ook nog.

 

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.