Elvis en Patricia stellen zich voor

Graag wil ik mijzelf Elvis en mijn vrouw Patricia Pinto Teixeira voorstellen aan jullie. Vanaf 4 juli 2023 heb ik formeel de rol op me genomen als jullie nieuwe algemeen bestuurslid, met als aandachtsgebieden toernooien en het vergroten van de Loko identiteit. Patricia fungeert al langer als vrijwilligerscoördinator bij Loko. Wij zijn de ouders van Sylvana (20jr) en Calvin Pinto Teixeira (15jr speler bij Loko M16) en ontzettend enthousiast om deel uit te mogen maken van het bestuur en club Lokomotief.

Elvis Pinto Teixeira:
Met mijn achtergrond in basketbal en mijn passie voor de sport, geloof ik dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan onze club. In mijn jeugdjaren heb ik zelf eredivisie mogen spelen in Rotterdam en later in Delft. Verder heb ik bij diverse andere clubs (BC Verkerk, Rivertrotters, ELBC en Flax Field Fighters) naast basketballen ook gecoacht en functies in het bestuur gehad. Elke club heeft zo zijn eigen identiteit maar in de basis draait het allemaal om basketbal. Mijn doel is om door het organiseren van toernooien Loko de gelegenheid te bieden om zich te onderscheiden en te laten zien waar we voor staan.
Ik ben militair van beroep en naast basketbal gek op luchtvaarttechniek, reizen en verzamelen van whisky’s.

Patricia Pinto Teixeira:
Steekt graag de handen uit de mouwen om als vrijwilliger organisaties te ondersteunen. Als vrijwilliger op scholen, Turn organisatie (Gympower) en basketbalclubs, heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van plannen en organiseren. Op latere leeftijd heeft zij zelf ook basketbal gespeeld bij een militair damesteam. Op dit moment is Patricia administratief medewerkster op een middelbare school en naast basketbal kijken van onze zoon, gek op reizen en fotografie.
Wij kijken beiden ernaar uit om samen te werken met jullie en onze club naar nieuwe hoogten te brengen. Laten we samenwerken om onze Loko familieband te versterken en onze identiteit te vergroten. Bedankt voor het vertrouwen en wij zien uit naar een geweldige tijd samen!

Met sportieve groet,
Elvis & Patricia Pinto Teixeira

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.