Loko Droomsessie – zondag 27 november 2022

Neeee, ook dit is niet het thema van de eerstvolgende Loko party! We zijn weer op zoek naar wat reflectie. Als bestuur zijn we altijd op zoek naar manieren om nog effectiever te besturen. We willen ook graag jullie, de leden (inclusief vrijwilligers en ouders/verzorgers van jeugdleden) van Lokomotief, meer betrekken bij het reilen en zeilen van de vereniging. Om die reden hebben we hulp ingeroepen en is er procesbegeleiding aangevraagd.

Tijdens zo’n procesbegeleidingsavond is het weer ‘ns duidelijk geworden dat wij als bestuur wel van alles kunnen bedenken voor de vereniging; maar wij zijn niet de vereniging, dat zijn (vooral) jullie! Daarom willen we jullie weer vragen om input en hiervoor hebben we een gezellige ‘droomsessie’ ingepland.

De Droomsessie is een vervolg op de Spiegelavond die we in maart van het vorig seizoen hebben gehouden. We gaan het met elkaar hebben over de toekomst van Lokomotief. Hoe zien we die, hoe gaan we daar komen en wie & wat is daarvoor nodig?

Uit de Spiegelsessie kwam naar voren dat:

  • Lokomotief een gezellige, ambitieuze, sportieve (familie)vereniging is, waar prestatie belangrijk is;
  • Onze kracht de combinatie van gezelligheid & prestatie is en dat wij een kleine, gedreven vereniging zijn die groot is in zijn doen (zoals jeugdopleiding, organisatievermogen en groei);
  • Er tegelijkertijd een spanningsveld is tussen aan de ene kant willen presteren en aan de andere kant gezelligheid/plezier.

We willen graag verder praten over welke knelpunten er op deze gebieden liggen en hoe we deze kunnen oplossen of verbeteren.

Voor wie?
Of je nu pas net bij de vereniging betrokken bent of al 30 jaar rondloopt, of je jong of wat ouder bent, of je speler, ouder/verzorger of vrijwilliger bent: je hebt vast een idee of een mening over deze vragen en die horen we graag! 

Denk mee en laat je horen!
We nodigen je van harte uit om uitgebreid met elkaar van gedachten te wisselen op:

Datum: zondag 27 november  
Tijd: van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur

De middag zal begeleid worden door Nelly Voogt, onze leuke procesbegeleider.
Voor een drankje wordt uiteraard gezorgd.

Aanmelden
Via dit formulier kun je je aanmelden.

Vragen?
Stuur een mailtje aan het bestuur.

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief