Corona update Loko kantine

Tijdens de persconferentie van vorige week zijn door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd voor horecagelegenheden, hieronder valt ook onze kantine. Afgelopen week heeft Rijksoverheid in samenwerking met NOC-NSF een richtlijn opgesteld voor sportkantines. Lokomotief heeft samen met de andere gebruikers van De Altis besloten om deze richtlijn te volgen.

Dit betekent dat per 25 september de volgende veranderingen zichtbaar zullen zijn:

  • Om in bepaalde gedeeltes van de kantine zittend eten en drinken te nuttigen, zal worden gevraagd om een Coronapas. Op deze tafels zal een briefje liggen met de vraag om je Coronapas te laten scannen aan de bar;
  • In het grootste deel van de kantine is geen Coronapas nodig. Je kunt gewoon eten en drinken bestellen aan de bar. Het eten en/of drinken van je bestelling kan buiten de afgezette stukken of buiten op het terras.

We willen iedereen vooral vragen om rekening te houden met elkaar en met de club. Ga bij mooi weer zoveel mogelijk het terras op. Hiermee voorkomen we onnodige druktes in de kantine en verkleinen we de kans op controles vanuit de gemeente.

Met vriendelijke groet,

De Barcommissie

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief