CTB-check succesvol verlopen!

Het afgelopen weekend zijn de nieuwe Coronamaatregelen ingegaan, wat weer heel wat tot gevolg heeft voor onze vereniging.

Binnen twee dagen en met behulp van een groot aantal vrijwilligers is de CTB-check vrijwel vlekkeloos ingevoerd. Onze grote complimenten voor de controleurs, maar ook voor iedereen die soepel medewerking heeft verleend aan het controleren van het bewijs!

Oproep 1
De komende weken hebben we nog steeds mensen nodig die aan de deur willen staan om de CTB-check uit te voeren. 
Je werkt hierbij in tweetallen, krijgt een duidelijke instructie en een vergoeding van 10,- euro per uur. Vele handen maken licht werk! Vanaf 16 jaar en ouder kun je je aanmelden. Interesse? Stuur een mailtje naar de voorzitter! 

Verder was het afgelopen zaterdag best een beetje vreemd dat vanaf 18.00 uur (halverwege de wedstrijd van de LBA) het publiek de zaal moest verlaten. Een flinke omslag, maar ook hier voldeed iedereen aan het verzoek weg te gaan of zich naar de kantine te begeven. Echter, dat het ook nog wel even wennen was, bleek goed op zondag toen er helaas hier en daar toch publiek op de tribunes zat.

Oproep 2
We doen hierbij nogmaals een dringende oproep aan eenieder om zich te houden aan de Coronaregels: publiek is helaas niet toegestaan tijdens de wedstrijden
De kantine heeft een beperkt aantal vaste zitplaatsen en is open tot 20.00 uur. Tegelijkertijd schiet de maatregel natuurlijk zijn doel voorbij als we allemaal bovenop elkaar in de kantine gaan zitten. Let op: de max. 4 chauffeurs van de bezoekende teams hebben recht op een zitplaats. Blijf nadenken en ga bij te grote drukte naar huis.

Houd je aan de basisregels

  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD (óók als je al gevaccineerd bent!);
  • Was je handen regelmatig en goed;
  • Hoest en nies in je elleboog;
  • Vermijd drukte;
  • Houd waar mogelijk 1,5m afstand;
  • Weet je dat je geen geldige Corona Toegangsbewijs (CTB) + legitimatiebewijs kunt tonen? Kom dan niet naar de hal!

Lees ook de vorige berichten over de Coronamaatregelen die voor ons van toepassing zijn!

Door ons aan de regels te houden, beperken we de gezondheidsrisico’s en dringen we het aantal besmettingen terug. Daarmee kunnen we er met elkaar voor zorgen dat in ieder geval de trainingen en wedstrijden door blijven gaan!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.