Belangrijk: contributie betaling

Zoals bekend hebben wij de inning van de contributie uitbesteed aan Clubcollect. Voor Lokomotief betekent dit minder administratieve last, voor de leden betekent dit onder andere de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Komende week zal de eerste mailing met verzoek tot betaling van de contributie de deur uit gaan. Deze komt via de mail vanuit Clubcollect. Als je geen bericht hebt ontvangen, dan is het verzoek om de penningmeester te mailen. We kijken dan waar het mis is gegaan. Heb je wel een bericht ontvangen om contributie te betalen, dan is het verzoek om bij eventuele vragen (over bijvoorbeeld de kosten die in rekening zijn gebracht) dat via de site van Clubcollect te doen. De mailing bevat hiervoor de gegevens.

Je hebt straks twee keuzes:

  • Je betaalt direct het gehele bedrag. De site biedt een handige link om direct via I-deal te betalen
  • Je betaalt in vier termijnen, waarbij je zelf de dag van inning bepaalt en wij de maand waarin het gebeurt. Hieraan zijn wel kosten verbonden van € 1,– per termijn.

Andere regelingen zijn niet mogelijk via Clubcollect. Als er dringende redenen zijn waarom de betaling NIET via bovenstaande methodes kan gebeuren, dan is het verzoek om onderbouwd met redenen een verzoek te doen voor een andere afspraak. Het bestuur zal zeer terughoudend zijn met het honoreren van dergelijke verzoeken. Een verzoek kan gedaan worden via de mail.

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.