Showcase

We are on! Meld je gauw nog even aan!


Op zaterdag 10 juli afsluiting seizoen met activiteiten voor onze jeugdspelers

Op zaterdag 10 juli a.s. willen we dit bijzondere seizoen op een gezellige en sportieve manier met alle jeugdteams ‘afsluiten’. We hebben hiervoor toffe clinics georganiseerd in onze mooie nieuwe sporthal. Tussendoor spelen onze jongens van de Lokomotief Basketball Academy U18 Eredivisie een oefenwedstrijd tegen Donar uit Groningen. We nodigen onze jeugdleden dan ook uit om te komen aanmoedigen en een indruk te krijgen van waar ze naartoe werken!

Zorg dat je erbij bent!
Meld je snel aan
via dit formulier.

Voor U8 t/m U12
Deze superleuke clinic wordt gegeven door Henk Pieterse – een zeer enthousiaste ex-basketbalprof die de kinderen op een zeer humoristische manier onder begeleiding van lekkere muziek hun basketbalvaardigheden verder leert ontwikkelen. Ook het respectvol met elkaar omgaan staat bij Henk hoog in het vaandel en daar zal hij de kinderen meer over vertellen. Meer over Henk Pieterse: https://pestmijmaar.nl. Hier moet je echt bij zijn! 

Voor U14 t/m U20
Fun, skills & drills! Showcase Basketball komt samen met èn voor jullie het seizoen afsluiten. Professional freestyle basketballer Galdino Haimé laat je werken aan je handles met spectaculaire en creatieve spelvormen. Meer van Showcase kun je op Instagram vinden: https://www.instagram.com/showcasebasketball/
Dit wil je niet missen! 

PROGRAMMA

11.30 – 13.15 uur
U8 t/m U12 clinic | Henk Pieterse

14.00 – 16.00 uur
Oefenwedstrijd Lokomotief M18 Eredivisie (LBA) tegen Donar

16.30 uur – 18.00 uur
U14 t/m U20* clinic | Showcase Basketball
*Bij een erg hoog aantal aanmeldingen kan het zijn dat we de groep over twee clinics verdelen. Houd de website in de gaten voor de tijden.

Zorg dat je erbij bent!
Meld je snel aan
via dit formulier.
Hoewel het handig is om van tevoren te weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn, is last minute beslissen ook mogelijk.

Let op:
10 juli betreft de laatste zaterdagtraining. In de week van 12 t/m 16 juli zullen nog wel de normale teamtrainingen plaatsvinden.

 

  Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief