Loko Brainstorm

In de enquête en op de ALV hebben we het al laten doorschemeren: we willen graag op korte termijn een aantal brainstormsessies organiseren waarbij we leden uitnodigen om te komen sparren over uiteenlopende onderwerpen. Te denken valt aan:

  • Vrijwilligersbeleid
  • Scheidsrechterzaken
  • Sponsoring
  • Jeugdactiviteiten
  • Toekomst & beleid Lokomotief
  • Veilig Sportklimaat (VSK)
  • Kantine (aanvullend of gezond aanbod)

We trappen af met het onderwerp Sponsoring. We zijn op zoek naar ideeën voor het werven van sponsors/fondsen, groot of klein. Eenmalig of op terugkerende basis. Alles is mooi meegenomen!

Heb jij hier ervaring mee of denk je een heel leuk idee te hebben? Of heb je op het moment nog geen idee (of ervaring) maar ben je wel wel geïnteresseerd en wil je graag meedenken? Je bent van harte uitgenodigd!

Wanneer?
Om zoveel mogelijk geïnteresseerden erbij te kunnen betrekken zullen we aan de deelnemers een Datumprikker versturen met div. mogelijkheden.

Waar?
Bij voorkeur houden we de brainstormsessie gewoon gezellig in de Loko kantine. Echter, deze hebben we natuurlijk niet altijd tot onze beschikking, wat de mogelijkheden weer wat beperkt. Heb/weet jij eventueel nog een geschikte vergaderlocatie? Dan horen we dat graag van je!

Aanmelden
Sommige leden hebben zich via de enquête al aangemeld, maar helaas kunnen we daarin niet zien voor welke onderwerpen dat is geweest.
Aanmelden kan door (bij voorkeur voor 13 februari a.s.) een e-mail te sturen aan Valerie en Eva, de organisatoren.

De brainstormsessies zijn bedoeld om samen als vereniging op zoek te gaan naar nieuwe, frisse ideeën. Een gezellige maar ook productieve bijeenkomst. Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende onderwerpen? Stuur dan een mailtje aan de organisatoren, Eva en Valerie.