Brainstormers gezocht!

Runners Up
Bij Lokomotief staat sinds jaar en dag het Paasweekend in het teken van het Runners Up, een gezellig en sportief weekend voor jong en oud. In voorgaande jaren werd het Runners Up weekend regelmatig ingeluid op Witte Donderdag met een gezellige pokeravond. Vervolgens gingen op Goede Vrijdag de sportieve activiteiten voor jong en oud van start in de vorm van clinics en toernooien. Het weekend werd traditioneel afgesloten met de legendarische Runners Up Party, waar vaak ook de bezoekende teams graag nog even bleven hangen! 

Runners Up 3.0?
In verband met het al drukke competitieseizoen en concurrerende toernooien wordt het steeds lastiger om Runners Up in de originele vorm aan te kunnen bieden. We zijn dan ook op zoek naar ideeën om Runners Up een evtentuele upgrade of metamorfose te geven. Eenmalig of op terugkerende basis. Alles is mooi meegenomen!

Wat is een brainstorm?
Brainstormen is een creativiteitstechniek met als doel snel, veel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk te genereren. Het kenmerk van een brainstormsessie is dat het waardeoordeel over de geopperde ideeën wordt uitgesteld totdat alle ideeën zijn opgesomd. Je borduurt op elkaar verder en uiteindelijk ontstaan er mooie dingen.

Heb jij hier ervaring mee of denk je een heel leuk idee te hebben? Of heb je op het moment nog geen idee (of ervaring) maar ben je wel wel geïnteresseerd en wil je graag meedenken? Je bent van harte uitgenodigd!

Wanneer?
Het idee is om dit eind januari of begin februari te doen. Om zoveel mogelijk geïnteresseerden erbij te kunnen betrekken zullen we aan de deelnemers een Datumprikker versturen met diverse mogelijkheden. We verwachten dat de brainstorm zo’n 1,5 tot 2 uur zal duren.

Waar?
Bij voorkeur houden we de brainstormsessie gewoon gezellig in de Loko kantine. Echter, op dit moment weten we nog niet of de maatregelen dat binnenkort toestaan. Mocht elkaar live ontmoeten nog niet lukken, dan is een online brainstorm is natuurlijk ook prima te doen! 

Aanmelden
Aanmelden kan tot 20 januari a.s. door een korte e-mail te sturen aan Valerie, Suzanne en Eva, de organisatoren van deze brainstorm.

Andere onderwerpen
De brainstormsessies zijn bedoeld om samen als vereniging op zoek te gaan naar nieuwe, frisse ideeën. Een gezellige maar ook productieve bijeenkomst. Heb je zelf een idee of wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende onderwerpen? Stuur ons dan even een mailtje!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.