Het bestuur zoekt versterking

Zo veel leuke ideeën, plannen, ambitie en enthousiasme, maar we komen duidelijk handen te kort. Om die reden zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste personen met goede positieve communicatieve vaardigheden en een praktische inslag, die goed kunnen samenwerken om met energie en plezier ons bestuur te versterken. We streven daarbij naar een divers samengesteld bestuur.

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij je eigen vereniging en een leuke, zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Dan komen we graag met jou in contact voor  de functie van bestuurslid ‘algemene zaken’.

Het algemeen bestuurslid voert meerdere taken binnen het bestuur uit die min of meer los staan van de taken van de leden van het dagelijks bestuur (voorzitter, penningmeester, secretaris en wedstrijdsecretaris). De taak van het algemeen bestuurslid voor specifieke activiteiten is het ondersteunen van het bestuur op alle gebieden maar met name de organisatie en coördinatie van de betreffende activiteiten. Dit bestuurslid kan ook het aanspreekpunt zijn voor een bepaalde commissie. Alle bestuursleden zijn actief in het werven en behouden van vrijwilligers.

Verdere taken en verantwoordelijkheden: 
– Neemt actief deel aan bestuursvergaderingen (regulier 1x per twee/drie weken);
– Geeft mede vorm en inhoud aan het opzetten van het beleid van de vereniging;
– Is een ambassadeur voor basketbalvereniging Lokomotief Rijswijk binnen en buiten onze vereniging.

Tijdsinvestering: 
– Bestuursvergadering regulier 1x per twee/drie weken;
– Inschatting overige werkzaamheden: variabel, afhankelijk van het project (ong. 2-3 uur per week, vrij in te delen).

Wat bieden wij?
–  Een prettige en gevarieerde groep mensen om mee samen te werken;
–  Bestuurlijke ervaring (staat wellicht ook leuk op je c.v.);
–  Scholingsmogelijkheden.

Als vrijwilliger ben je actief betrokken bij Lokomotief. Een basketbalachtergrond is voor deze functie niet nodig. Ouders en/of verzorgers van jeugdleden zijn uiteraard ook van harte welkom als vrijwilliger! Zie ook onze andere vacatures.

Aanmelden of meer weten? Stuur een mailtje aan het bestuur!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief