Even een persoonlijk bericht

Beste Loko’ers,

Even een persoonlijk bericht. De stofwolken van the Finals zijn opgetrokken en wat een resultaat: U18 en HS1 kampioen (en we feliciteren de buren met hun DS1). Daar zullen anderen nog wel berichten over maken, inclusief prachtige foto’s.

Ik wil even terug kijken op de organisatie van de finales in Rijswijk afgelopen maandag, die we samen met Cobranova hebben georganiseerd.
We hebben een Loko-waardig evenement neergezet en basketballend Nederland laten zien dat je in Rijswijk een feest kunt organiseren. Het hele evenement verliep van het begin tot het eind als vanzelf en alsof we dit dagelijks doen (wellicht op de ticketing na, waarvoor excuses).

Van vele kanten kwamen complimenten, incl. persoonlijke berichten aan mij. Uiteraard heb ik heel mijn ziel en zaligheid ingezet om dit resultaat neer te zetten en dank iedereen voor deze complimenten. Echter, zo’n event doe je niet in je eentje. Ik wil via deze weg alle vrijwilligers van Lokomotief bedanken voor hun inzet. Of je nu twee uur of de hele dag gewerkt hebt, zonder jullie was dit niet gelukt en we hebben zo kunnen laten zien waar de Loko-familie toe in staat is. Laten we dit doorzetten en SAMEN Lokomotief verder laten schitteren.

Nogmaals bedankt.

Let’s go, Loko!
Arend-Jan van der Lely / Penningmeester

PS: Meld je gauw nog even aan voor de Loko vrijwilligersavond!

Arend-Jan zelf in actie (toevoeging van de  de webredactie)

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.