Supertof voor de zomervakantie:
AS Basketball camp in Gouda van 15 t/m 19 augustus 2022

Deze zomer vindt het Arvin Slagter’s AS2 Basketball Day Camp weer plaats. Bedoeld voor kinderen vanaf 8 tot 19 jaar en voor elk niveau: van beginnende basketballer tot jeugd international. Leren, plezier maken en passie voor de sport wordt tijdens dit camp op een leuke manier doorgegeven van de ene generatie op de ander.

15 t/m 19 augustus 2022
Maandag tot donderdag van 10:00 tot 16:30 uur
Vrijdag van 10:00 tot ca. 13:00 uur

Slapen?
Na een hele dag lekker gebasketbald te hebben mag je weer naar huis om goed te eten, op tijd naar je eigen bed te gaan en de volgende ochtend weer fris aan de start te kunnen verschijnen!

Over Arvin Slagter
Arvin begon al heel vroeg met basketballen en was net als jij nu, ook direct helemaal stapelgek op het spelletje. Hij was er zo gek op dat hij van zijn hobby z’n beroep heeft gemaakt. Door heel Nederland speelde hij al voor verschillende clubs. Zijn laatste 5×5 team was Donar en ook was hij de captain van de Orange Lions! Twee jaar geleden maakt hij de overstap naar het 3×3 basketball om te proberen zijn olympische droom te verwezenlijken. Deze droom heeft hij in 2020 ook daadwerkelijk verwezenlijkt  door met zijn teamgenoten team NL te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van Tokio. Supergaaf! Wie wil daar nou geen dingen van leren? In ieder geval zijn elk jaar weer een hoop Loko kids van de partij!

Aanmelden & meer informatie
Locatie: Sporthal de Mammoet te Gouda.
Meer info op de site van Arvin Slagter’s All-Star Camp – zorg dat je erbij bent, meld je gauw nog aan!

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.