Meld je aan voor zaterdag 4 september!

De gezelligste basketbalclub van Nederland bestaat 50 jaar! Natuurlijk gaan we dat vieren, en hoe leuk is het dat dit in ons gloednieuwe thuishonk De Altis kan. Op 4 september a.s. ben je van harte welkom op de speciale jubileumdag.

We blikken op deze dag terug op de mooiste momenten van de afgelopen 50 jaar, die voor het grootste gedeelte plaatsvonden in de ‘Hel van Rijswijk’: de Van Zweedenzaal. En natuurlijk kijken we vooruit, want we gaan ongetwijfeld een prachtige toekomst in De Altis tegemoet. We trappen de jubileumdag om 12.30 uur af met een reünie.

Vanaf 15:00 uur is iedereen welkom bij de officiële start van het jubileumjaar. Meerdere mensen zullen hun verhaal doen over de betekenis van Lokomotief voor de sportbeleving in Rijswijk en over de toekomst van onze geliefde vereniging. Dit is ook het moment waarop het boek: “50 jaar Lokomotivatie” gepresenteerd zal worden.

Wie kan ons het meest over Loko vertellen? Beantwoord alle vragen in de Loko-quiz goed en laat je kronen tot ‘Professor Lokomotief’! Na de quiz is er lekker veel tijd om bij te kletsen onder het genot van een drankje, en vanaf 18.30 uur staat er een heerlijk buffet klaar.

Tot slot een swingende afsluiter vanaf 20.00 uur: voetjes van de vloer en feesten maar!

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid is er een aantal memorabilia uitgegeven. Uiteraard is het al eerder genoemde jubileumboek te koop, leuk om thuis nog eens rustig in te bladeren. Voor de fashionista’s onder ons is er ook iets bedacht: een mooie jubileum-polo en -sjaal, limited edition.

We hopen je op 4 september a.s. te zien in De Altis.
Meld je VIA DIT FORMULIER gauw aan voor de activiteiten!

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur een mailtje aan de jubileumcommissie!

 

  Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief