Lokomotief Opstartweekenden 2023-2024

Om seizoen 2023-2024 met veel energie te starten organiseert Lokomotief dit jaar weer de Lokomotief Opstartweekenden!

📌 Weekend 19-20 augustus: Training!
Op zaterdag 19 augustus trappen we af met trainingen voor jeugdteams. Daarna is er om 19.00 uur een oefenwedstrijd van Heren 2 tegen Cobra waar iedereen welkom is om aan te moedigen! Op zondag 20 augustus is er een clinic voor alle trainers die de “5 out offense” beter willen leren beheersen en trappen we af met trainingen voor de damesteams.

Meer informatie over de definitieve teamindeling volgt rond de 14e, waarna meer info zal volgen vanuit de eigen trainers en teammanagers. De reguliere trainingen starten weer vanaf maandag 21 augustus.

📌 Weekend 26-27 augustus: Toernooi!
Op zaterdag 26 augustus organiseren we een gemengd Loko toernooi voor de jeugd, waarbij de ouders/verzorgers direct na het toernooi worden verwacht bij een ouderbijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn niet lang, maar wel belangrijk, dus sluit graag aan!
Op zondag 27 augustus is er ruimte voor een gemengd toernooi voor de dames, heren en M22. Hoe dit toernooi er precies uit komt te zien volgt.


*Let op: de ouderbijeenkomst voor U18 staat gepland vóór hun toernooi i.p.v. achteraf.

Ieder toernooi start op tijd, dus zorg dat je uiterlijk 30 minuten voor de start van het toernooi aanwezig bent in De Altis.
Het kan zijn dat je als ouder gevraagd wordt om te helpen bij het toernooi (via de appgroep van het team van je kind of op de dag zelf).
Wij zouden het fijn vinden als je ons daarbij zou willen helpen.

Geniet nog even van de rest van de zomervakantie en tot over twee weken!

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.