MU16-1 goes international!

Na twee jaar geen toernooi tussen kerst en oud en nieuw vanwege Corona nam M16-1 nam dit jaar deel aan het toernooi in Kortrijk.

Onder begeleiding van Dennis (coach), Thomas (assistent), Timo (fysio) en Marielle (teammanager) vertrokken Cameron, Samuel, Robert, Robin, Thijs, Julian, Boris en Simeon om 5 wedstrijden te spelen tegen zowel Belgische, Duitse als Nederlandse teams.

Er werd hard gewerkt, in sommige kwarten liep zowel de defence als de offence goed en er werd niet opgegeven. Jammer genoeg leverde het geen wedstrijdwinst op. De winst zat hem echter wel in het beter worden als team. Het samen chillen op de kamer, de pizza-avond en het spelen van de wedstrijden achter elkaar hebben hier mede voor gezorgd.

Een bijzondere vermelding voor het team van Bonn. Op het moment dat onze jongens bij de laatste wedstrijd grotendeels op de bank zaten wegens vier fout of blessure en er nog maar vier spelers in het veld stonden, gaf de coach van Bonn bij de scheidsrechter aan dat zijn hele bank geblesseerd was. Zodat ook zij met vier man speelden. De scheidsrechter was het hier niet mee eens, dus belandde 1 speler uiteindelijk in de corner, waar hij de rest van de wedstrijd moest blijven staan van zijn coach. Over sportief gesproken! Dat was wel een Lokokussentje waard😉.

Na deze laatste wedstrijd nog even M14-1 aangemoedigd, ook altijd leuk om met elkaar te doen.

Om met de woorden van de coach af te sluiten: de spelers hebben zich enorm ingezet in het veld en waren positief aanwezig buiten het veld. One team! Een leuke en makkelijke groep waar ouders trots op mogen zijn. En dat zijn we dan ook!

Tenslotte namens alle ouders en spelers: begeleidingsteam en sponsoren van de pizza-avond (mooi dat deze traditie van het toernooi in Limfjord gewoon is meegenomen naar Kortrijk!) en alle versnaperingen tussendoor: heel veel dank!

 

 

 Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief