Wil je de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten? Met duizenden bezoekers per jaar in de Van Zweedenzaal, ruim 70.000 bezoekers op www.lokomotief-rijswijk.nl is het een komen en gaan van bezoekers en spelers. Dat komt wel goed met die naamsbekendheid!

De mogelijkheden voor sponsoring bij Lokomotief staan hieronder vermeld.
Staat jouw idee er niet bij? Neem contact met ons op!

Een specifieke band met slechts één of meerdere teams? Dan is teamsponsoring een mogelijkheid voor jouw bedrijf! Naast vermelding van jouw bedrijfsnaam op tenues en/of inloopshirts, zal de bedrijfsnaam ook op de teampagina (indien gewenst met een link naar uw eigen website) worden vermeld. Uiteraard zijn wij ook bereid om het team een rol te laten vervullen bij promotionele activiteiten van het sponsorbedrijf.  Je levert ons het logo aan en wij zorgen vervolgens voor bedrukking en plaatsing op de site. Alle afspraken worden netjes vastgelegd in sponsorovereenkomst, om verwachtingen over en weer duidelijk te hebben.

Tarief: vanaf  € 1.500,– per team per jaar, voor een periode van drie jaar

De naamsbekendheid vergroten kan ook via de website van Lokomotief! De website trekt ruim 80.000 bezoekers per jaar, die meestal via de homepage op de website komen. Via een permanente weergave van het bedrijfslogo wordt een grote naamsbekendheid gecreëerd. Het logo kan aanklikbaar worden gemaakt, zodat de bezoeker kan doorklikken naar de bedrijfswebsite.

Tarief: € 500,- per jaar.

Sponsor van activiteiten:
Lokomotief organiseert diverse activiteiten buiten de competities.
In overleg kan het gehele of een gedeelte van een evenement gesponsord worden. Voorbeelden:

  • Runners Up, het jaarlijkse seniorentoernooi, incl clinics voor de jeugd.
  • Lokokamp, als afsluiting van he seizoen.
  • Buitenlandse toernooien, bv. Limfjordscup in Denemarken.

Rondom het speelveld is ruimte voor reclamedoeken of -borden. Met het grote aantal bezoekers dat bij de wedstrijden van Lokomotief komt kijken, en het aantal gefilmde wedstrijden dat op YouTube verschijnt ben je (lang) verzekerd van zichtbaarheid!

Reclamedoeken
De sponsor zorgt zelf voor een reclamedoek (afmetingen bekend bij sponsorcommissie). Deze wordt tijdens thuiswedstrijden opgehangen.

Tarief: € 300,- per jaar

* de aanmaakkosten komen voor rekening van de sponsor en zijn eenmalig. Contractduur per 3 jaar.

Reclameborden
(langs het basketbalveld – goed zichtbaar vanaf tribune (en dus ook voor opnames die evt. op YouTube worden geplaatst).

  • Afmetingen  200 cm (lengte) x 75 cm (hoogte), plaatsing van meerdere borden naast elkaar is ook mogelijk;
  • Er zijn contracten mogelijk van minimaal 3 jaren;
    · De prijs per bord is het eerste jaar € 750, – (i.v.m. onkosten en materiaal);
    · De volgende twee jaar zijn de kosten slechts € 500, – per jaar per bord.

Let op:
Vanaf seizoensaanvang 2019 gaat Lokomotief in een nieuwe hal spelen. De afspraken met de gemeente over het plaatsen van sponsoruitingen zijn nog niet gemaakt. Mogelijk dat deze vorm van sponsoring dan ook gaat wijzigen.

Het sponsorbeleid van Lokomotief beoogt een samenwerking tot stand te brengen die een meerwaarde heeft voor zowel de sponsor als de Lokomotief. Om dit te bereiken willen we graag een open relatie met onze sponsoren opbouwen, met oog voor elkaars belangen. In samenspraak komen we graag tot een passend sponsormodel.

Interesse? Stuur een e-mail naar de sponsorcommissie.

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin