Sponsoring bij Lokomotief Rijswijk

Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. En dan niet alleen bij topsport, maar ook juist bij de jeugdsport, zoals basketbal bij Lokomotief Rijswijk.

In een notendop: Basketbalvereniging Lokomotief is een club die staat voor prestatie, kwaliteit en plezier. De moeite waard om de naam van uw bedrijf met die van ons te verbinden!

Sinds 1971 stimuleert Basketbalvereniging Lokomotief Rijswijk ‘sport en bewegen’ onder de jeugd in Rijswijk en omstreken. In onze jeugdopleiding staan naast de technische ontwikkeling de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen centraal. Niet alleen prestatie is van betekenis; wij vinden het vooral belangrijk dat de jeugd plezier beleeft om succes te behalen.
Lokomotief beschikt over goed opgeleide en gediplomeerde trainers en het succes van onze aanpak heeft zich de afgelopen jaren bewezen.

Waarom Lokomotief Rijswijk sponsoren?

Lokomotief Rijswijk is een ambitieuze basketbalvereniging met op dit moment ongeveer 300 leden en 24 teams. Enkele van deze (jeugd-) teams spelen in de landelijke eredivisie.
Er worden elke week op vrijdagavond, de gehele zaterdag en op zondagmiddag wedstrijden gespeeld.

Onze sponsoren

  • dragen bij aan een belangrijk maatschappelijke waarde: De jeugd laten bewegen op een gezonde manier
  • krijgen bij Lokomotief Rijswijk de mogelijkheid om hun bedrijf te promoten bij onze leden en onze 40.000 bezoekers per jaar in de sporthal; en 70.000 per jaar op de website
  • krijgen bij Lokomotief Rijswijk de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden

In 2021 opent Lokomotief haar deuren in een nieuwe, grotere sporthal in Rijswijk. Dat betekent een grotere exposure voor onze sponsors. Wij en onze jeugd kunnen uw steun goed gebruiken.

Hoe sponsoren?

Lokomotief biedt een aantal standaardmogelijkheden:

  • Team sponsoring
  • Activiteiten sponsoring
  • Zaal sponsoring
  • Object sponsoring

Heeft uw bedrijf behoefte aan een op maat gemaakt oplossing voor een promotie? Laat het ons weten, met veel plezier werken wij mee aan een passende formule!

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin