LBA Community

Samen met andere verenigingen, bedrijven, scholen, scholieren, spelers en ouders creëren we een oase van plezier, creativiteit en zelfontplooiing rondom het basketbal. Hieronder een overzicht van de samenwerkings mogelijkheden.

LBA logo black and red

Verenigingen

LBA werkt actief samen met de volgende basketbalverenigingen in de regio Zuid-Holland; CobraNova, DAS en Zoebas. Dit betekend o.a. dat talenten die spelen met een dubbele topsport licentie uit kunnen komen voor beide verenigingen. Trainingsschema’s zijn op elkaar afgestemd, en trainers en coaches wisselen ideeën uit omtrent speelstijl en trainingsmethoden en technieken. Alleen door samen te werken is er ruimte voor topsport in onze regio en kunnen wij samen talenten de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen. De LBA staat in principe open voor samenwerking met elke basketbalvereniging in onze regio.

Bedrijven

De LBA geeft basketbalclinics voor bedrijven als onderdeel van een bedrijfs uitje. Tijdens de clinic leren deelnemers de essentie van het basketbalspel en kunnen zij leren om nieuwe vaardigheden aan te leren en (nog) beter samen te werken. Kan niet bestaat niet, kan nog niet! Het motto van de LBA is niet voor niets “You can do anything”. Indien u geïnteresseerd bent in een bedrijfsclinic dan kunt u contact opnemen via lba@lokomotief-rijswijk.nl.

Scholen

Basketbal is enorm populair bij de jeugd. Het is relatief makkelijk te organiseren, kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, en vergt een combinatie van individuele skills in combinatie met teamwork. De LBA heeft voor scholen een ondersteuningsprogramma waarbij door middel van trainingen en coaching door gediplomeerde trainers, scholieren kennis kunnen maken met basketbal. Hierbij ontzorgen wij scholen door het leveren van een professioneel en flexibel programma. Voor scholen leveren wij niet alleen capaciteit, maar ook ondersteuning en begeleiding van school teams! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via lba@lokomotief-rijswijk.nl.

Wedstrijdbeleving

Iedereen die een keer een NBA wedstrijd heeft meegemaakt, raakt hier niet over uitgepraat. De beleving is ongekend; een combinatie van topsport, muziek en entertainment resulteert in een ongekende wedstrijdbeleving. De LBA heeft de ambitie om elke wedstrijd tot een feestje om te toveren. Naast spectaculair basketbal, is er muziek, wedstrijd commentaar en entertainment bij elke thuiswedstrijd. Heb jij een uniek talent, en ben je niet bang om je talent te tonen tijdens de pauze, dan komen wij graag in contact. Meld je aan en vraag naar de mogelijkheden!

LBA_You can do Anything

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin