Let op! Tijdelijke ledenstop

Voor het seizoen 2023/2024 zijn de meeste teams op dit moment compleet. Daarnaast is er in de sportzalen geen ruimte om meer teams te laten trainen of wedstrijden te laten spelen. Dat betekent dat we op het maximale aantal teams zitten dat onze vereniging aan kan. 

We zijn dan ook helaas genoodzaakt om voor seizoen 2023/24 een tijdelijke ledenstop aan te kondigen. We maken geen gebruik van een wachtlijst, omdat gebleken is dat we in de loop van het seizoen niet of nauwelijks mensen van de wachtlijst kunnen plaatsen. Een wachtlijst schept verwachtingen, die we vervolgens niet waar kunnen maken. Dat is voor niemand prettig.

In de regio zijn er nog 3 basketbalverenigingen; CobraNova in Voorburg, DAS in Delft en HBV the Jumpers in Den Haag. Mogelijk hebben zij nog ruimte en is aanmelding bij hen mogelijk.

Let op! Aanmelden 3x gratis proeftrainen tijdelijk niet mogelijk

Wij vinden het belangrijk dat je weet of Lokomotief bij je past. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om eerst 3x gratis mee te trainen! Degenen die nog niet eerder hebben gebasketbald kunnen zo meteen kijken of basketbal iets voor hen is. Het meetrainen is wel op eigen risico.

Teamindeling

Mocht je na je proeftrainingen lid willen worden dan geldt het volgende: in welk team je gaat spelen, is afhankelijk van je leeftijd en eerder gespeelde niveau, maar ook de samenstelling van het bestaande team speelt een rol. Wanneer je in de loop van het seizoen wedstrijden wilt gaan spelen kan het zijn dat het team al vol is.

Belangrijke informatie

Wij willen dat iedereen die bij Lokomotief komt, zich welkom, veilig en gewaardeerd voelt. Dit streven is de reden dat we een gedragscode hebben opgesteld. De gedragscode kun je hier vinden. Het is ook belangrijk om te weten wat je kan verwachten als lid of als ouder van een jeugdlid! Klik hier voor de afspraken met betrekking tot het lidmaatschap, en het huishoudelijk reglement kan je hier downloaden.

Vragen

Op de meeste vragen hebben we al een antwoord bedacht, die kun je vinden op de pagina met Veelgestelde vragen. Toch nog een vraag over lid worden van Lokomotief? Neem dan contact op door een e-mail te sturen aan de TC.

 

 

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin