Wij vinden het belangrijk dat je weet of Lokomotief bij je past. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om eerst 3x gratis mee te trainen! Degenen die nog niet eerder hebben gebasketbald kunnen zo meteen kijken of basketbal iets voor hen is. Het meetrainen is wel op eigen risico.

Je kunt gebruik maken van het onderstaande formulier om je aan te melden voor 3x gratis meetrainen. Kijk ook even bij de actuele trainingstijden.

Teamindeling

Mocht je na je proeftrainingen lid willen worden dan geldt het volgende: in welk team je gaat spelen, is afhankelijk van je leeftijd en eerder gespeelde niveau, maar ook de samenstelling van het bestaande team speelt een rol. Wanneer je in de loop van het seizoen wedstrijden wilt gaan spelen kan het zijn dat het team al vol is.

Wil je weten of er in een bepaald team nog plek is? Mail dan de volgende gegevens naar de technische commissie: je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, lengte, basketbalervaring en laatst gespeelde niveau. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Belangrijke informatie

Wij willen dat iedereen die bij Lokomotief komt, zich welkom, veilig en gewaardeerd voelt. Dit streven is de reden dat we een gedragscode hebben opgesteld. De gedragscode kun je hier vinden. Het is ook belangrijk om te weten wat je kan verwachten als lid of als ouder van een jeugdlid! Klik hier voor de afspraken met betrekking tot het lidmaatschap, en het huishoudelijk reglement kan je hier downloaden.

Vragen

Op de meeste vragen hebben we al een antwoord bedacht, die kun je vinden op de pagina met Veelgestelde vragen. Toch nog een vraag over lid worden van Lokomotief? Neem dan contact op door een e-mail te sturen aan de TC.

 Loop je tegen een technisch probleem aan bij het invullen en versturen van het formulier? Neem dan even contact op met de webredactie.

  Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

First name & last name

 Loop je tegen een technisch probleem aan bij het invullen en versturen van het formulier? Neem dan even contact op met de webredactie.

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin