Zoals in het voorjaar gemeld zal de contributie-inning met ingang van dit seizoen anders verlopen dan voorheen. Wij hebben de inning uitbesteed aan ClubCollect. Voor Lokomotief (lees: de penningmeester) betekent dit een flinke afname van de administratieve last, voor de leden betekent dit onder andere de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Je hebt straks twee keuzes:

  • Of je betaalt het gehele bedrag ineens. De e-mail en/of sms biedt een handige link om direct via iDEAL te betalen.
  • Of je betaalt in drie termijnen, waarbij jezelf de dag van inning bepaalt en wij de maand waarin het gebeurt. Hieraan zijn wel kosten verbonden van € 1,00  per termijn.

Andere regelingen zijn niet mogelijk via ClubCollect. Als er dringende redenen zijn waarom de betaling NIET via bovenstaande methodes kan gebeuren, dan verzoeken wij je een e-mail (met onderbouwing) te sturen aan de penningmeester. We willen je wel alvast waarschuwen dat het bestuur zeer terughoudend zal zijn met het honoreren van dergelijke verzoeken. 

Eind september 2018 hopen we de eerste e-mails met verzoek tot betaling van de contributie de deur uit te doen. 

Wat kun je verwachten?
ClubCollect zal via sms en e-mail contact opnemen met de leden (zorg er daarom voor dat onze ledenadministratie recente en juiste gegevens van jou heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via sms en e-mail. Door op een link te klikken kom je op je persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en hier kun je je factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kan je ook kiezen om je contributie in één keer te betalen of in 2 of 3 termijnen. De betalingen verlopen via iDEAL of een automatische incasso.

Persoonsgegevens
Een deel van je persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de ledenadministratie, de penningmeester, ClubCollect en voor jezelf. Deze verwerking is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging, meer specifiek de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). Je kunt erop vertrouwen dat je gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden. Meer informatie over de behandeling van persoonsgegevens door ClubCollect kun je vinden op https://clubcollect.com/legal/privacy-statement.html.

Heb je vragen of zijn er dingen onduidelijk? Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij je graag naar hun website .

Vrijwilligers gezocht!

Naast de verplichte taken die verbonden zijn aan het lidmaatschap, zijn we bij Lokomotief altijd op zoek naar mensen die op vrijwillige basis de vereniging willen helpen. Dit kan op vaste of incidentele basis. Extra (gediplomeerde) scheidsrechters zijn altijd welkom. Verder is extra hulp nodig bij de bardiensten (doordeweeks en openen in het weekend), hebben de teams begeleiding nodig en zijn er diverse kaderfuncties, waar zowel wel en geen basketbalkennis voor nodig is. Openstaande functies zijn te vinden onder de pagina vacatures.  Mocht je zelf ideeën hebben over hoe jij Lokomotief kunt ondersteunen, neem dan vooral even contact met het bestuur op!

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin