Natuurlijk vinden we het hartstikke leuk dat je bij Lokomotief wil komen spelen! Als vereniging hebben we afspraken gemaakt met betrekking tot het lidmaatschap. Als lid of ouder/verzorger van een jeugdlid is er een aantal dingen die waar je rekening mee moet houden. Lid worden bij Lokomotief betekent ook dat je akkoord gaat met het onderstaande:

 1. Contributie en eventuele boetes worden op tijd betaald.
 2. Opzeggen van het lidmaatschap moet voor 1 april gebeuren. Opzeggen na ná 1 april betekent het volledige contributiebedrag voor het volgende seizoen.
 3. Spelers van U16 en ouder dienen naast de tafeltaken ook scheidsrechterstaken op zich te nemen. Zij krijgen hiervoor een cursus.
 4. Van de ouder of verzorger van spelers van U10 t/m U14 wordt verlangd dat hij/zij regelmatig bij de wedstrijden aanwezig is en bijdraagt aan het vervoer van het team naar uitwedstrijden.
 5. Van de ouder of verzorger van spelers van U10 t/m U14 wordt verlangd dat hij/zij beurtelings de tafeltaken uitvoert (dit gaat in overleg met de teammanager). Instructies hiervoor worden uiteraard verzorgd.
 6. Van de ouder of verzorger van spelers van U10 t/m U16 wordt verlangd dat hij/zij beurtelings bardiensten uitvoert (dit gaat in overleg met de teammanager). Instructies hiervoor worden uiteraard verzorgd.
 7. Spelers vanaf U18 zijn verplicht bardiensten na afloop van de wedstrijden zelf te draaien.
 8. Van spelers en ouders/verzorgers wordt verlangd dat hij/zij beurtelings de teamtenues wassen.
Boetes

Het is niet mogelijk om je af te melden bij de TFS-commissie. Onderling ruilen is wel mogelijk mits je er rekening mee houdt dat sommige wedstrijden door één of twee scheidsrechters met een BS3 (voorheen E) diploma moeten worden gefloten! Deze wedstrijden staan in het schema met een (BS3) achter de naam van de scheidsrechter.

TFS schema is terug te vinden op onze site, of via de Sportlink app.

Lees vooral ook even de werkinstructie.

TFS-boetesysteem ziet er als volgt uit:

 • 1e keer niet opkomen dagen = € 10 boete;
 • 2e keer niet opkomen dagen = € 15 boete + 1 wedstrijd schorsing;
 • 3e keer niet opkomen dagen = € 15 boete + 2 wedstrijd schorsing + aanvulling borg;
 • 4e keer niet opkomen dagen betekent een automatische beëindiging van je lidmaatschap.

De vergoedingen, die je krijgt als je een taak overneemt van iemand die niet komt opdagen:

 • Tafelen € 7,50 vergoeding
 • Fluiten  € 10,- vergoeding
Vrijwilligers gezocht!

Naast de verplichte taken die verbonden zijn aan het lidmaatschap, zijn we bij Lokomotief altijd op zoek naar mensen die op vrijwillige basis de vereniging willen helpen. Dit kan op vaste of incidentele basis. Extra (gediplomeerde) scheidsrechters zijn altijd welkom. Verder is extra hulp nodig bij de bardiensten (doordeweeks en openen in het weekend), hebben de teams begeleiding nodig en zijn er diverse kaderfuncties, waar zowel wel en geen basketbalkennis voor nodig is. Openstaande functies zijn te vinden onder de pagina vacatures.  Mocht je zelf ideeën hebben over hoe jij Lokomotief kunt ondersteunen, neem dan vooral even contact met het bestuur op!

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin