DOWNLOAD HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Je kunt gebruik maken van het onderstaande formulier om je aan te melden als lid bij Lokomotief. Lees voordat je dat doet deze pagina goed door. Na het versturen van het formulier wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen over de mogelijkheden.

Wil je eerst nog 3x gratis proeftrainen? Meld je dan hier aan!

LET OP: Het invullen en versturen van het formulier betekent niet dat je automatisch lid wordt. Iedere aanmelding wordt beoordeeld door de technische commissie. Het kan zijn dat een team al vol zit, of dat er een bepaald niveau is vereist.

Teamindeling

In welk team je gaat spelen, is afhankelijk van je leeftijd en eerder gespeelde niveau, maar ook de samenstelling van het bestaande team speelt een rol. Wanneer je in de loop van het seizoen wedstrijden wilt gaan spelen kan het zijn dat het team al vol is.

Wil je weten of er in een bepaald team nog plek is? Mail dan de volgende gegevens naar de technische commissie: je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, lengte, basketbalervaring en laatst gespeelde niveau. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Afspraken

Het is ook belangrijk om te weten wat je kan verwachten als lid of als ouder van een jeugdlid! Klik hier voor de afspraken met betrekking tot het lidmaatschap, en het huishoudelijk reglement kan je hier downloaden.

Vragen

Op de meeste vragen hebben we al een antwoord bedacht, die kun je vinden op de pagina met Veelgestelde vragen. Toch nog een vraag over lid worden van Lokomotief? Neem dan contact op door een e-mail te sturen aan de TC.

 Loop je tegen een technisch probleem aan bij het invullen en versturen van het formulier? Neem dan even contact op met de webredactie.

First name & last name
Vul hier de datum van de 4e training in. De eerste 3 trainingen zijn gratis voor nieuwe leden.
We publiceren veel belangrijke informatie via de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van alles rondom Lokomotief!

 Loop je tegen een technisch probleem aan bij het invullen en versturen van het formulier? Neem dan even contact op met de webredactie.

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin